Оптика Ицо

See the world better

За нас

    Оптика Ицо е создадена од професионалци кои се посветени да обезбедат брза и квалитетна услуга според потребите на клиентот. Нашиот тим со долгогодишно искуство за изработка и продажба на оптички производи, настојува да го понуди најдоброто за Вас. Насочени сме да работиме и да бидеме најдобри во нашата дејност.          

    Довербата на нашите потрошувачи на целата теритотија на Македонија, а и пошироко ја потврдува нашата иновативност и флексибилност со цел да обезбедиме максимално задоволство кај клиентите.                             

  За да ги задоволиме Вашите потреби постојано го следиме развојот на оптичката индустрија, инвестираме во нова и современа технологија за попрецизна работа, а пред се за уште позадоволни потрошувачи.

   ВРШИМЕ ДИГИТАЛНО ОДРЕДУВАЊЕ НА ДИОПТРИЈА БЕЗ ЗАКАЖУВАЊЕ.

 

 

 

ЗЕЛЕН ПАЗАР лок. 364                 ЗЕЛЕН ПАЗАР лок. 362

тел. 02/313 33 62                           тел. 02/309 93 66

моб. 072/221 774                            моб. 070/265 808

        070/206 193                                     070/206 193

ico-optika@hotmail.com